Så här ansöker du

För att söka jobb hos oss fyller du i ett ansökningsformulär och bifogar efterfrågade bilagor. Oftast tar det bara ett par minuter.

När du hittar ett jobb du vill söka klickar du på knappen "Ansök" längst ner till höger i annonsen. Fyll i dina personuppgifter, besvara eventuella frågor samt bifoga cv, ett personligt brev och eventuellt andra efterfrågade handlingar. Du måste också samtycka till registrering av dina personuppgifter innan du kan gå vidare. Klicka sedan på "Registrera" för att skicka in din ansökan. Du får bekräftelse på att vi tagit emot din ansökan via e-post.

Observera att din ansökan måste vara registrerad senast klockan 23.59 på angiven sista ansökningsdag.

Uppdatera ansökan

Det är viktigt att dina uppgifter är aktuella och riktiga, inte minst dina kontaktuppgifter för att vi ska kunna kontakta dig under rekryteringen. Du kan själv uppdatera din ansökan fram tills att ansökningstiden går ut. Klicka på knappen "Ansök" i annonsen igen och fyll i samma e-postadress som du använde vid första tillfället du ansökte om tjänsten. Fyll sedan i alla övriga uppgifter och gör de uppdateringar du önskar samt bifoga eventuellt uppdaterade dokument. Din ansökan kommer därmed att uppdateras med denna information.

Om ansökningstiden har gått ut, tar du kontakt med den HR specialist som anges i annonsen.

Vid problem

Skulle du stöta på tekniska problem och inte kan skicka in din ansökan kontaktar du den HR specialist som anges i annonsen så hjälper vi dig.

Ansöka via Registrator

För att underlätta och effektivisera vår rekryteringsprocess ser vi helst att du ansöker enligt instruktionerna ovan. Vill du hellre, så går det att skicka din tjänsteansökan i vanligt brev till Registrator, SMHI, 601 76 Norrköping.