Anmälan dig till fördjupningskursen: Klimatanpassning för dig som arbetar med skogen

Skogsbruket behöver anpassas till både pågående och framtida klimatförändring.  Anmäl dig till SMHIs fördjupningskurs i klimatanpassning för att lära dig mer om detta, samt få verktyg för att systematiskt kunna arbeta med att minska riskerna och fånga möjligheterna i ett klimat i förändring.

Kursdatum våren 2023

  • 27-28/4 Västergötland
  • 16-17/5 Småland
  • 30-31/5 Västerbotten

Pris
Kostnadsfritt. Kursen och kursmaterial är inkluderat. Boende i delat rum eller enkelrum ingår och även fika och lunch dag 1 och 2. Kostnad för middag på kvällen dag ett och eventuell resa tillkommer.

Se program för respektive tillfälle under kursprogram. (kommer under november för kurser 2023) 

Anmäl dig till ett kurstillfälle

Registrering till kurs i klimatanpassning

Registrering nedan avser kursen klimatanpassning I skogen och exkursion. För att delta på middag och kvällsaktivitet behöver du också besöka webbshopen för köp om du ej redan gjort det. Val av boende görs i samband med att du får din registreringsbekräftelse.

Deltar du i kvällsmiddagen? (betala via webbshopen)

Välj kurstillfälle

 Efter din registrering  besök webbshopen, välj och betala för middag vid önskat kurstillfälle:
Anmäl dig i SMHIs webbshop

Inom 5-7 arbetsdagar kommer du få en skriftlig bekräftelse för ditt deltagande och boende till den e-post adress som angivits.

Vad kommer vi lära oss?

Fördjupningarna fokuserar på det praktiska arbetet, och innehåller både en dag med praktiska övningar och diskussioner, och en dag där vi gör en inspirerande exkursion tillsammans i en grupp på 25 personer.

Kursen ger dig mer kunskap om hur du kan jobba med din klimatanpassningsplan, och ger dig inspiration kring hur denna kan bli en del av din skogsbruksplan.

Du som skogsägare eller yrkesverksam inom skogsbruket kan anmäla dig kostnadsfritt.