Hantering av osäkerhet i klimatunderlag – kurs för dig som jobbar med klimatanpassning

En utbildning för dig som arbetar med klimatanpassning i kommuner, på länsstyrelse eller genom konsultuppdrag. Genomförs den 22–23 november 2022 (lunch till lunch), på Louis de Geer Konsert & Kongress, i Norrköping.

Arbetar du med klimatanpassning i en kommun, på en länsstyrelse eller som konsult och har stött på problem med beslutsfattande? 

Med kursen ”Hantering av osäkerhet i klimatunderlag” vill vi genom inspiration och motivation samt konkreta exempel, öka kunskapen om vilka osäkerheter som finns i klimatunderlag. Varför ser underlagen ut som de gör, hur kan vi hantera klimatunderlagens inbyggda osäkerheter och hur kan vi använda underlagen för att fatta beslut kring åtgärder som rör hanteringen av framtida risker? 

Förutom att ge konkreta svar på komplexa frågor ger kursen stora möjligheter till utbyte av kunskap och erfarenheter mellan yrkesverksamma inom klimatanpassning.

Anmäl ditt intresse redan idag - antalet platser är begränsade. Vi behöver din anmälan senast 31 oktober 2022.

Om det kommer många anmälningar siktar vi på en balanserad sammansättning, där vi prioriterar tjänstepersoner som arbetar aktivt med klimatanpassning i kommuner.

   

Program

 

Anmälan

mail-outline-32x32

Intresseanmälan

Här kan du anmäla ditt intresse för att delta i kursen "Hantering av osäkerhet i beslutsunderlag". Antalet platser är begränsat och vi återkommer till dig när anmälningstiden gått ut den 31 oktober, för att bekräfta din plats eller eventuellt meddela om reservplats.

Organisation