Skräddarsydda vädertjänster inför ditt evenemang

Med våra tjänster får du en bra överblick på väderutvecklingen inför och under ditt arrangemang. Vi specialanpassar tjänsten efter dina önskemål så att du tidigt varnas för väderlägen som är känsliga för din verksamhet. 

Hur vädret utvecklar sig kan vara väldigt avgörande för hur lyckat ett evenemang blir. Vi hjälper dig att tidigt få överblick över väderutvecklingen inför ditt event. Genom våra skräddarsydda tjänster kan du anpassa förberedelserna med hänsyn till förväntade väderförhållanden.
 

Prognos vid tillfälliga och återkommande event

Vi är ditt stöd vid beslut inför och under ditt evenemang, både om det rör sig om enstaka evenemang eller ett event som återkommer varje år. Planerar du flera arrangemang kan du abonnera på tjänsten för en längre period.  

Skräddarsy din vädertjänst

Vi hjälper dig att ta fram en specialanpassad vädertjänst där vi utgår från dina behov. Detta kan göras bland annat genom att du får tillgång till ett webbgränssnitt som innehåller prognoser och observationer. Du kan även ringa och fråga våra meteorologer om väderutvecklingen.      

Finns det någon annan väderinformation som är viktig för dig än det som nämns ovan? Hör av dig så hjälper vi till att skräddarsy en lösning som passar just dig.