Handläggare/administratör observationsnät ref. nr. 1566

Inom Observationsenheten, som är en del av avdelning Samhälle och säkerhet, arbetar man med observationsdata och tillhörande experttjänster. Gruppen Nät ingår i Observationsenheten och ansvarar för förvaltning och utveckling av observationsnäten samt för att data samlas in till SMHI.

Till gruppen söker vi nu en erfaren Handläggare/administratör som på ett självständigt sätt ska arbeta med förvaltning och administration av näten. Det innebär att arbeta med uppgifter som rör observatörer och tillsynspersonal, markavtal, registeruppdateringar, attest av fakturor, sammanställning av underlag/listor, inventeringar m fl. administrativa uppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping.

Din profil

Du har gymnasial utbildning och en fördel är om du har intresse och kompetens inom det tekniska/naturvetenskapliga området. Du har vidare jobbat med administrativa arbetsuppgifter flera år, gärna på en myndighet.

Som person är du självgående och tar eget ansvar för att planera och prioritera ditt arbete. Du är en god administratör och service är för dig en självklarhet. Du har vidare en god kommunikativ förmåga, både i tal och i skrift. Då tjänsten innebär ett nära samarbete med andra, både inom och utanför SMHI, krävs att du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Det är inte ovanligt att både behov och krav i arbetet förändras, vilket innebär att du måste vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Ett krav är att du har god datorvana och erfarenhet av Office-paketet.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och i skrift är ett krav.

Vill du veta mer?

För ytterligare information kontakta gärna gruppchef Greger Bergman eller personalspecialist Susanne Gullmar. Fackliga representanter är för SACO Leif Hallingfors och för ST Johan Nilsson. Samtliga nås via telefon 011-495 8000 eller via e-post Fornamn.Efternamn@smhi.se.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan, märkt med ref. nr.1566, senast 2016-09-18. Ansökan skickas via e-post till registrator@smhi.se eller per post till Registrator, SMHI, 601 76 Norrköping.

SMHI strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet berikar verksamheten.

SMHI informerar löpande om ärendets status på www.smhi.se.

Rekryteringens status

Referensnummer: ref 1566

Sista ansökningsdag:

Tjänsten är tillsatt: