Examensarbete och praktik

Vill du omvandla dina teoretiska kunskaper praktiskt och samtidigt lära känna en möjlig framtida arbetsgivare? SMHI tar i mån av plats och behov gärna emot examensarbetare och praktikanter.

Examensarbete

Har du ett eget förslag på examensarbete? Skicka gärna in ditt förslag på vad det skulle kunna handla om och beskriv gärna varför du tror att det hade varit intressant för SMHI till registrator@smhi.se märk gärna ditt mejl med "exjobb".

Praktik

Är du intresserad av praktikplats hos oss? Vänligen skicka en intresseanmälan tillsammans med ditt CV till oss på adressen registrator@smhi.se märk gärna intresseanmälan med "praktik".

Efter att vi mottagit din intresseanmälan gällande examensarbete eller praktik så hör vi av oss om vi har möjlighet att erbjuda något. Har du inte hört ifrån oss inom en månad så har vi dessvärre inte kunnat hitta något uppdrag som matchar dina önskemål.

Prao och praktik för grundskola och gymnasiet

Vi får många förfrågningar från hela landet angående praktik/prao hos oss, vilket vi tycker är jätteroligt! Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot alla och prioriterar därför praktikanter från högskolor och universitet.