Väderleken - En blogg om väderläget, tillståndet i hav, sjöar och vattendrag.

30 juni, 2015

Sommarbilder

Som Mattias skrev på bloggen härom dagen så är varmare och stabilare väder på gång. Det väntas högsommarvärme på många håll i landet och dessa båda läsarbilder får representera den typ av väder som vi har att vänta kommande dagar i landets södra och mellersta delar.

En vacker sommarbild från Målquistadammen i Aneby, Småland. Bilden är tagen den 20 juni. FOTO: Ragnwald Reinsjö

 

Solens strålar bryts i iskristallerna i det tunna Cirrostratustäcket över den danska ön Läsö i Kattegatt den 26 juni och bildar ett vackert halo. FOTO: Kjell Thuresson

 

Ni får gärna skicka väderrelaterade sommarbilder till oss med förbehållet att de kan komma att publiceras här på bloggen. I slutet av sommaren kanske vi, med hjälp av era bilder, kan göra en sammanställning av hur sommarvädret har varit. Vid alla typer av väder. =) vaderleken@smhi.se